VOUWDAK PERGOLA

Uitschuifbare pergola’s zijn geschikt voor alle seizoenen. Uw dromen worden werkelijkheid. Benut uw bestaande buitenruimte optimaal, zodat u het hele jaar door comfortabel woont.

INVESTERING OP LANGE TERMIJN

ZONNEBESCHERMING

Onze speciale verduisterende plafondbekleding vermindert de zonnestralen met maar liefst 70 procent. En beschermt u tegen de schadelijke uv-stralen.

BESCHERMD TEGEN DE REGEN, SNEEUW EN WIND

Het uitschuifbare plafond is waterdicht en houdt u droog tijdens een regenbui. Ons winterproof systeem voorkomt dat regenwater binnensijpelt. Daardoor blijft u droog, zit u comfortabel en ontspant u zich volledig. Sneeuwt het? Dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Want de horizontale aluminium stangen ter hoogte van het doek ondersteunen het gewicht van de sneeuw. Bovendien zijn onze producten een sterke en betrouwbare oplossing voor uw project, want ze zijn goed bestand tegen de wind. Wat wilt u nog meer?

GEÏNTEGREERDE AFVOER

Dit geïntegreerde afvoersysteem voert water vlot weg langs de binnenkant van de voorste pilaar. Het ontwerp geeft trouwens een extra esthetische touch.

HOOGWAARDIGE POEDERLAK

We maken de poederlak volledig zelf in ons eigen productieatelier met de nieuwste technologie. Daarbij volgen we een strenge kwaliteitscontrole.

DUURZAAMHEID

We maken onze producten zo dat ze lang meegaan. Alle kleine onderdelen, zoals schroeven, bouten en moeren, bestaan uit roestvrij staal. Daardoor gaan ze lang mee en blijft u ze probleemloos bedienen.

CE- & TUV-GECERTIFICEERD

Onze producten blinken niet alleen uit door hun ontwerp, hun duurzaamheid en de allernieuwste details: ze zijn allemaal TUV-, ISO- en CE-gecertificeerd. Een krachtige garantie voor kwaliteit!

DRIE JAAR GARANTIE

De constructie, motoren en stoffen van onze producten hebben maar liefst drie jaar garantie. De elektronica en afstandsbedieningen twee jaar.

ONZE PERGOLA’S

Proma is een innovatieve, toonaangevende fabrikant van uitschuifbare pergola’s die uw hele project van a tot z opvolgt. U bent zeker van concurrerende prijzen en tal van oplossingen volgens uw wensen, de gewenste plaats van de pergola, …. U kiest uit een breed aanbod van pergola’s en oplossingen. Begin uw project door hieronder een standaardpergola te kiezen.

REALISATIES

ACCESSOIRES

BEURS

PROMA BVBA · Rue Martinpa 14 · 4557 TINLOT ·  info@proma.be  · M: +32 499 92 20 30