GLAZEN SCHUIFWAND

Gebaseerd op extreem compacte en lichte aluminiumprofielsystemen

PROMA’s glazen schuifwanden zijn gebaseerd op extreem compacte en lichte aluminiumprofielsystemen die geschikt zijn voor grote glaselementen. Ze overtuigen door hun transparantie en design.

Onze 10 mm dikke glazen wanden zijn verkrijgbaar met twee tot en met zes rails. Elk element glijdt op kogelgelagerde zwenkwielen en heeft rijtuigen die automatisch het volgende element meetrekken tijdens het sluiten of openen. De vergrendeling wordt in het algemeen uitgevoerd door middel van een grendelsluiting voor bediening van binnenuit. Deze schuifwand wordt voornamelijk gebruikt ter bescherming tegen stof, wind en weer, maar kan ook binnenshuis worden gebruikt als ruimteverdeler. De verschillende uitrustingsmogelijkheden maken het mogelijk om zoveel mogelijk raamvleugels te openen, terwijl ze zelfs in de hoeken transparant en onzichtbaar zijn.

Daarnaast biedt PROMA biedt talloze opties aan, zoals:

  • RAL-kleur naar keuze
  • Volledig glazen systeem / niet-ge├»soleerd systeem
  • Verkrijgbaar met dubbele zwenkwielen
  • Twee tot en met zes rails
  • Aparte geleider- en vloerrail
  • Profielborstel voor waterdichting
  • Aluminium handvat

Het gamma screens van PROMA omvat eveneens screens voor binnen. Deze verticale zonwerende doeken worden aan de binnenzijde van het raam geplaatst. Dankzij de screens regelt u zelf de door- en inkijk, net zoals de lichtintensiteit. Daarnaast kunt u ook opteren voor screens op zonne-energie die aan de buitenzijde van het raam worden bevestigd. Het is een ideale en duurzame oplossing voor ruimtes waar geen elektrische aansluiting voorzien is. Bedankt, stralende zon, voor de aansturing van onze screens!

Hulp nodig om de juiste beslissing te nemen? Vraag een PROMA-vertegenwoordiger om bij u langs te komen en krijg advies omtrent het type screens dat het beste past bij uw woning en wensen.

GLAZEN SCHUIFWAND
PROJECTEN

OFFERTE?

Bent u benieuwd naar wat een glazenschuifwand, screen of pergola kost? Vraag dan een gedetailleerde offerte aan. Geef meteen ook al uw keuzes en opties door, opdat wij u zo uitgebreid mogelijk kunnen informeren.

GRATIS OFFERTE