BIOCLIMATICA

Duurzame aluminiumpergola

Veel mensen blijven het liefst zo vaak mogelijk buiten, ongeacht het weer. Voor de echte outdoorliefhebbers biedt PROMA hiervoor de ideale oplossing: een pergola aangepast aan uw woning en wensen. U kunt het hele jaar door genieten van het buitenleven, ongeacht het seizoen.

PROMA biedt verschillende soorten pergola’s aan. De PROMA BIOCLIMATICA beschermt u in de zomer tegen de zon en laat ’s winters licht en warmte binnen. De verstelbare lamellen van de bioklimatische pergola zijn perfect water- en luchtdicht. Dankzij de SOMFY-motorisering zorgt de luchtcirculatie voor natuurlijke ventilatie.

Ook over de latoriëntatie van bioklimatische pergola’s moet u een aantal knopen doorhakken. Deze pergola’s zijn uitgerust met op afstand bedienbare of gemotoriseerde messen. De lamellen passen zich hoe dan ook aan het weer aan en zorgen voor een optimale verlichting en dit geheel volgens uw wensen. Kies een bladpergola met een van de volgende drie oriëntatieopties:

  • Oriëntatie op 100-135° (voor optimale ventilatie)
  • Oriëntatie op minder dan 90° (om schaduw te creëren in de zomer of in de hitte)
  • 90°-oriëntatie (voor optimale ventilatie en veel schaduw).

Dankzij het klimaatbeheersysteem opent en sluit uw bioklimatische bladpergola in functie van de windsnelheid, de neerslag en zelfs wanneer het vriest. Dit geeft u extra gemoedsrust. Wat de waterafvoer betreft, rekent u op een bijna onzichtbare afvoer die in de palen is verwerkt. Met een aangrenzende pergola creëert u als het ware een extra buitenruimte, een verlengstuk van het huis. Voor het overdekken van grotere oppervlakken kunnen terrasoverkappingen in de lengte of in de breedte aan elkaar worden gekoppeld.

Met behulp van de SOMFY-motor en de afstandsbediening kunt u de verlichting zelf beheren en regelen.

U kiest ook zelf de afmeting (lengte x breedte x hoogte), kozijnkleur en de kleur van de lamellen. U kunt eenvoudig de RAL-kleur afstemmen op de kleuren van uw onderstel. Het brede scala aan opties staat u toe om uw pergola naar hartenlust te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan ledverlichting voor sfeereffect, verwarming voor koele avonden, verticale jaloezieën ter bescherming tegen wind en zon, luidsprekers om buitenshuis naar uw muziek te luisteren en aan verschillende sensoren die automatisch de zonwering regelen. Wat wil een mens nog meer?

BIOCLIMATICA
PROJECTEN

OFFERTE?

Bent u benieuwd naar wat een glazenschuifwand, screen of pergola kost? Vraag dan een gedetailleerde offerte aan. Geef meteen ook al uw keuzes en opties door, opdat wij u zo uitgebreid mogelijk kunnen informeren.

GRATIS OFFERTE