Accessoires Proma

Naast zonwering, schuifwanden en screens vindt u bij Proma talloze accessoires voor in uw tuin of uw terras. Het gaat stuk voor stuk om kwalitatieve producten die aan de Europese standaarden voldoen. Ongeacht of het nu gaat om onze tuinmeubelen of barbecues: we hebben ze zorgvuldig uitgekozen om maximaal aan te sluiten bij het hedendaagse leefcomfort waar u zo van houdt.

De PROMA-Q

Met de PROMA-Q-barbecue plaatst u niet alleen een warme parel in uw tuin. U rekent op de ideale metgezel om barbecue-avonden met vrienden vorm te geven. De barbecue van PROMA-Q speelt met eenvoudige en authentieke lijnen en is voor elke tuin een meerwaarde. In een handomdraai tovert u dit kunstwerk om in een stevige barbecue waarop u de lekkerste gerechten grilt of bakt.

BANDI Tuinmeubelen

De tuinmeubelen van BANDI zijn voor 100% van Belgische makelij. Het gaat om hoogwaardig tuinmeubilair dat seizoen na seizoen overleeft. Visueel staan ze ook binnen perfect hun mannetje. Het tuinmeubilair van BANDI werd bewerkt met behulp van micro-zandstraling en is voorzien van meerdere thermo-laklagen. Hierdoor is het tuinmeubilair van BANDI ook nog eens kras- en uv-bestendig. Onverwoestbaar en ook nog eens milieuvriendelijk dankzij het gebrek aan oplosmiddelen.

DESIGN BLOEMBAKKEN

Onze designbloembakken worden standaard gemaakt uit aluminium, waardoor ze zowel stevig en licht als slijtvast en sterk zijn. Over corrosie hoeft u zich geen zorgen te maken en van de tand des tijds hebben ze geen last, maar tijdloos zijn ze des te meer. Deze designbloembakken zijn steeds gepoedercoat en voorzien van een krasvast kleurtje. Omdat ze verkrijgbaar zijn in alle RAL-kleuren en maten leveren we ze steeds op maat van uw tuin.

Houdt u eerder van een industriƫle stijl? Dan zijn onze designbloembakken van cortenstaal het ideale alternatief. Ze vormen vanzelf een kleine roestlaag zonder de bloembak aan te tasten. Hierdoor krijgen de designbloembakken automatisch een stoere uitstraling. Standaard komen ze met een materiaaldikte van 2 millimeter. Ze worden op maat gemaakt van uw tuin.

SOFTUB

Flexibiliteit, ontspanning en een bevrijding voor lichaam en geest: dat is wat de spa van Softub u brengt. Deze spa’s hebben een laag gewicht en zijn heel eenvoudig te plaatsen. Een stopcontact en een tuinslang, meer heeft u niet nodig. In de winter plaatst u ze gewoon in uw veranda, terwijl ze tijdens een zomers feestje de tuin sieren. Geen zorgen, want dankzij de bijzondere buitencoating hebben ze zelfs van de meest extreme weersomstandigheden geen last.

WINDSCHERMEN

Windschermen beschermen u heus niet alleen tegen wind. Plaats ze rond uw spa en scherm kijklustige ogen voor eens en voor altijd af. We bieden een ruime keuze aan, met inbegrip van inklapbare, vaste en mobiele windschermen. Ook transparante windschermen behoren tot de mogelijkheden, ideaal om een windvrije eetplek te creƫren. Uiteraard komen ze steeds op maat van uw tuin. Contacteer ons en ontdek de mogelijkheden.

REFERENTIES

OFFERTE?

Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte voor een designbloembak op maat, een stoere barbecue of een windscherm voor extra privacy? Vraag dan meteen een gedetailleerde offerte aan. Wees zo compleet mogelijk opdat wij u meteen uitgebreid kunnen informeren.

GRATIS OFFERTE